Een vierwieler huren

Op dit moment zijn er de volgende fietsverhuurders in Nederland waar u een vierwieler kunt huren. U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen om te reserveren. Dat kan afhankelijk van de beschikbaarheid meestal ook kort van te voren. Maar bel gerust even om te informeren of er een fiets klaar staat. In Amsterdam is alleen een Duofiets te huur, in Leiden Solo- en Duofietsen. Beide adressen zijn niet ver van station CS. Denk eraan om zelf voor de verzekering te zorgen (WAP). De tarieven zijn:

Duofiets met mand en trapondersteuning halve dag € 47,50

Duofiets met mand en trapondersteuning hele dag € 62,50

Solofiets zonder trapondersteuning halve dag € 25,00

Solofiets met trapondersteuning halve dag € 35,00

Solofiets zonder trapondersteuning hele dag € 37,50

Solofiets met trapondersteuning hele dag € 47,50

4Wieler.nl  -  Langegracht 63  -  2312 NW  Leiden

+31(0)884440000  -  info@4wieler.nl

Starbike Rental   -  De Ruyterkade 143  -  1011 AC Amsterdam

+31(0)206203215  -  info@starbikesrental.com   -   www.starbikesrental.com


 

Het huren van een vierwieler kan voor korte (een halve dag) of langere tijd (bijvoorbeeld een paar weken gedurende uw vakantie). We kunnen de fiets ook op een adres bezorgen en daar weer ophalen. Neem contact met ons op zodat we u een passende aanbieding kunnen doen.

Onze vestiging in Leiden biedt niet alleen de fiets in de verhuur maar ook arrangementen aan. U reist per trein of auto naar Leiden en krijgt van onze medewerkers een instructie zodat u veilig en vertrouwd met de vierwieler op weg kunt gaan. Bij een kopje koffie krijgt u uitleg over de reisroute en de inhoud van het arrangement. Aan de hand van een routebeschrijving op papier en via een tablet volgt u die dag de route.

Onderweg zijn er afspraken gemaakt met bezienswaardigheden zoals musea die u wilt bezoeken. En met restaurants waar u terecht kunt voor de lunch, een drankje en/of een versnapering. Een arrangement begint om 9 uur of later en eindigt om 18 uur of eerder. De arrangementen zijn ook heel geschikt om als cadeau aan een jubilaris aan te bieden. We kunnen ook voor uw personeelsuitje, reunie, uitstapje met vrienden e.d. een leuk programma samenstellen waarbij u met meerdere Duofietsen op stap gaat.

Formulier vierwieler huren

velden met een * zijn verplicht