Vracht en koeriersfietsen bij 4wieler.nl

Bykkar is de naam van de serie 4Wieler Vracht- en koeriersfietsen. 4Wielers, dus hele stabiele vrachtfietsen voor 1 of 2 personen met optioneel een aanhanger erachter. Duurzaam en gezond want de fiets wordt voortbewogen door louter menselijke spierkracht en indien nodig mede door één of meerdere electrisch aangedreven Bafang middenmotor(en) die via één of een serie accu's wordt voorzien van groene stroom.

Eenpersoons Bykkar

De éénpersoons uitvoering is er als Koeriersfiets en Koeriersfiets XL. De Koeriersfiets is gebaseerd op de 4Wieler Solo-supportfiets en heeft dezelfde specificaties met als extra een rek achter waar een kist, mand of krat op kan worden gemonteerd. Voorop kan dat ook. De Koeriersfiets is leverbaar met of zonder middenmotor. De XL uitvoering is een verlengd model met forse bakken voor en achter. Deze fiets is standaard voorzien van een middenmotor.

4wieler-bykkar-101.jpg
4wieler-bykkar-102.jpg
4wieler-bykkar-105.jpg

Tweepersoons Bykkar

De tweepersoons uitvoering is gebaseerd op de 4Wieler Duofiets en heeft dezelfde specificaties. Op de fiets kunnen 2 personen plaatsnemen waarbij de passagier mag mee trappen maar dat hoeft niet. De bestuurder bedient de fiets en de motor en bestuurt de fiets en let op het verkeer. 

De fiets is multifunctioneel wat inhoudt dat de fiets op verschillende manieren kan worden ingericht en opgebouwd zodat deze optimaal geschikt is voor het gewenste gebruik. Indien er niet al te veel vracht hoeft te worden vervoerd kan worden volstaan met een vrachtblad of -compartiment voor en/of achter. Moet meer volume worden vervoerd dan kan een aanhanger worden aangekoppeld en kan er tot wel 3,3 m³ en/of 350 kilogram vracht vervoerd worden.

4wieler-bykkar-106.jpg
4wieler-bykkar-107.jpg
4wieler-bykkar-103.jpg
4wieler-bykkar-108.jpg

Bykkar aanhanger

De aanhanger is geschikt voor vervoer van allerlei spullen en vracht, is 1 meter breed en kan in verschillende lengtes worden geleverd. De opbouw kan geheel naar wens worden uitgevoerd en de aanhanger kan ook zonder opbouw worden geleverd. De inrichting kan naar wens worden uitgevoerd, met rekken of legplanken, als snackkraam, koffiewagen, noem maar op.

Er is bijvoorbeeld een uitvoering als huifkar waar 2 kinderen op de bok zitten en 4-6 achterin kunnen zitten. Lekker met het gezin op vakantie en hoppen van camping naar camping, B&B of hotel.

4wieler-bykkar-104.jpg
4wieler-bykkar-110.jpg
4wieler-bykkar-109.jpg
4Wieler-Bykkar-trailer.jpg
4Wieler-Bykkar-trailer-cove.jpg