4wieler op tv!
4wieler duofiets

Duofiets ook als e-bike! Standaard met zadels maar ook als Comfort! En als Mix met zadel links en zitting rechts.

DuoFiets_fietsend3.jpg

Wat is er leuker dan samen te gaan fietsen op een stabiele fiets die niet kan omvallen, waarbij je gezellig naast elkaar zit en zonder al te veel inspanning van de omgeving kunt genieten?

Duofiets als e-Bike

Want de Duofiets is leverbaar met en zonder trapondersteuning, een e-bike dus maar wel een hele stabiele.

Op een Duofiets zit de bestuurder links, deze let op het verkeer en bedient en bestuurt de fiets. De bijrijder mag meetrappen (maar dat hoeft niet) en kan zijn eigen versnelling kiezen.

Op een Duofiets kunt u ook heel goed alleen fietsen: iemand ophalen en dan samen een tochtje maken en alleen weer terug.

Als een gewone fiets

De zit is net als op een gewone fiets, rechtop op een zadel trappend naar beneden met de handen aan het stuur. Als de passagier meer steun nodig heeft dan kan er een rugleuning met armsteunen gemonteerd worden. Indien gewenst ook balanspedalen en een gordel.

En als de passagier niet kan of wil mee fietsen dan kan een zitting in plaats van het zadel worden geplaatst. Of een zitting in plaats van de mand voorop. Dan is de Duofiets een Triofiets geworden en neemt de derde passagier plaats op deze zitting voorop.

De eventuele rolstoel kan mee achterop. Dat is de Duo Rolstoel Plezierfiets. Eindelijk een veilige manier om met iemand in een rolstoel te gaan fietsen. Vergeet die 3wielers, bakfietsen; echt veilig en stabiel is alleen een 4Wieler. Dat is ook een hele bijzondere eigenschap van de Duofiets: de multifunctionaliteit. Met een paar eenvoudige aanpassingen tovert u de Duofiets om van een Picknick- & Plezierfiets om in een Vergaderfiets, een Vrachtfiets (optioneel met aanhanger) of een Gezinsfiets waarmee tot wel 7 personen vervoerd kunnen worden.

De Duofiets is sinds mei 2018 ook leverbaar als Comfort-uitvoering: met zittingen i.p.v. zadels en rugleuning met armsteunen, ook weer met en zonder trapondersteuning. Zie ook het artikel hierover bij de rubriek Nieuws (rechtsboven in de menubalk).

Pak voor vertrek de ruime rieten mand voorop de fiets als picknickmand in met allerlei lekkers en stap op de gewenste plek af, spreid een kleed op de grond of op een bankje en ga aan de slag met de inhoud. Of fiets naar uw geliefde terras of restaurant en bestel daar waar u zin in heeft. 

De ervaring leert dat de vierwieler veel reacties oproept: mensen zwaaien en maken complimentjes als u met de fiets voorbij komt. Kortom, de berijders hebben veel plezier en de inspanning is eigenlijk meer ontspanning en daar gaat het toch om? Wij kunnen wel beweren dat de vierwieler duofiets zo’n bijzonder en leuk vervoermiddel is  maar er op rijden is veel overtuigender. Maak een afspraak voor een proefrit of kom langs in Leiden en neem de fiets voor een halve of hele dag mee. Wij kunnen behulpzaam zijn bij het maken van een leuk arrangementje, zo kunt u proefrijden combineren met een bezoekje aan de mooie binnenstad van Leiden met al zijn musea. Of u fietst naar Katwijk, geniet van een drankje op het strand en rijdt weer rustig terug. 

4Wieler-Duo-Picknick-Plezierfiets-1.jpg
4Wieler-Duo-Picknick-Plezierfiets-2.jpg
4Wieler-Duofiets-met-comfortzitting-voor-de-passagier.jpg
4Wieler-Duofiets-met-comfortzitting-voor-de-passagier-detail-1.jpg
4Wieler-Duofiets-met-comfortzitting-voor-de-passagier-detail-2.jpg
4Wieler-3-persoons-Duofiets-met-extra-zitting-voor-rolstoeler.jpg
4Wieler-Duo-gezinsfiets.jpg
4Wieler-Duofiets-met-zittingen-ipv-zadels-max-stabiliteit-1.jpg
4Wieler-Duofiets-met-zittingen-ipv-zadels-max-stabiliteit-2.jpg
4Wieler-Duofiets-met-zittingen-ipv-zadels-max-stabiliteit-3.jpg
4Wieler-Duofiets-met-zittingen-ipv-zadels-max-stabiliteit-4.jpg
vierwieler-duofiets-102.jpg
vierwieler-duofiets-103.jpg
vierwieler-duofiets-105.jpg
vierwieler-duofiets-106.jpg
vierwieler-duofiets-107.jpg
vierwieler-duofiets-108.jpg
vierwieler-duofiets-109.jpg
vierwieler-duofiets-110.jpg
vierwieler-duofiets-111.jpg
vierwieler-duofiets-112.jpg
vierwieler-duofiets-101.jpg
20171019_4Wieler-Duofiets-past-ook-op-smalle-fietsstrook.jpg
4Wieler-Duo-vergaderfiets-2.jpg
4Wieler-Duo-vergaderfiets.jpg
4Wieler-Duovrachtfiets-met-ladingblad-voor-en-achter-1.jpg
4Wieler-Duovrachtfiets-met-ladingblad-voor-en-achter-2.jpg
bykkar-basic.png
4Wieler-aluminium-boxen.jpg
4Wieler-aluminium-manden.jpg