Duofiets nu ook met zitting en rugleuning!

Stabiliteit in het kwadraat: 4wielen en maximale steun....

Vierwieler

De 4Wielers zijn de meest stabiele fietsen die er zijn en ze zien er nog leuk uit ook. Ze hebben zadels en als er extra steun nodig is monteren we een rugleuning met armsteunen. Soms kan iemand dan nog niet op een Duofiets fietsen of meerijden omdat hij of zij niet op een zadel kan zitten. En/of deze persoon zich zelfs met een rugleuning en armsteunen niet veilig genoeg voelt.

Zittingen in plaatsen van zadels

Dan is er vanaf nu goed nieuws want we kunnen de Duofiets nu ook leveren met zittingen en rugleuningen in plaats van zadels. De zitting kan worden gedraaid zodat er ook gemakkelijk op- en afgestapt kan worden. Op de Duofiets met zittingen i.p.v. zadels zit men iets lager dan op de versie met zadels en daarmee hebben we een zithouding gerealiseerd waarin men heerlijk kan fietsen. Men trapt niet zo recht naar beneden als op een gewone fiets of de Duofiets met zadels maar iets meer schuin naar voren. Door de speciale zitting ook op een bijzondere manier te monteren is het probleem dat de bovenbenen bij het trappen telkens op de zitting komen opgelost.

Speciale sturen op je Duofiets

Deze mooie Duofiets hebben we ook voorzien van speciale sturen die precies passen bij de gewijzigde zithouding. Het is een hele leuke Duofiets geworden waarop het fantastisch fietsen is. De fiets is sinds 2018 leverbaar met of zonder trapondersteuning maar nu al beschikbaar voor proefritten.