4Wieler Golffiets

Uniek: een fiets voor naar en als trolley op de golfbaan!

U zet uw golftas op de Golffiets en rijdt naar de baan. Daar aangekomen vouwt u de fiets zonder grote krachtsinspanning in de lengterichting in elkaar. De Golffiets dient dan als trolley en tegelijk ook als loophulp. Een soort rollator maar dan wel eentje waar u een hele stabiele steun aan heeft. Met 4 wielen zodat hij niet kan kantelen. Na de thee of borrel drukt u de fiets weer in fietsstand en fietst terug naar huis of volgende bestemming. U fietst en zit erop net zoals op een gewone fiets.

De Golffiets rijdt licht, stuurt prettig, heeft een hele korte draaicirkel en op- en afstappen gaat heel gemakkelijk. De Golffiets heeft ook nog eens een prachtige vormgeving en is verkrijgbaar met en zonder elektrische trapondersteuning. Daarnaast zijn er diverse opties als u de fiets niet als Golffiets wilt gebruiken.

Lekkere fietstochten maken, spullen vervoeren, winkelen etc. Er zijn manden, kratten en aluminium bakken in diverse formaten. Zelfs kinderzitjes en een mand voor 2 kinderen. Uw multifunctionele Golffiets is ingevouwen dan opeens een wandelwagen! Ook uw huisdier kan mee op uw fietstochtjes.

Bestel een Golffiets voor 1 mei 2017 en krijg tot 70% korting op een golfvakantie in de Ardennen nabij Durbuy met de 2 mooiste golfbanen van België dichtbij! Informeer naar de actievoorwaarden en bel 088 -444 00 00. Ook voor het maken van een afspraak voor een proefrit.