Een vierwieler huren

Op dit moment zijn er de volgende fietsverhuurders in Nederland waar u een vierwieler kunt huren. U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen om te reserveren.

 

4Wieler.nl  -  Langegracht 63  -  2312 NW  Leiden

+31(0)884440000  -  info@4wieler.nl

Starbike Rental   -  De Ruyterkade 143  -  1011 AC Amsterdam

+31(0)206203215  -  info@starbikesrental.com


 

U kunt ook op één van onze vestigingen terecht voor het huren van een vierwieler. Dat kan voor korte (een halve dag) of langere tijd (bijvoorbeeld een paar weken gedurende uw vakantie). We kunnen de fiets ook op een adres bezorgen en daar weer ophalen. Neem contact met ons op zodat we u een passende aanbieding kunnen doen.

Onze vestiging in Leiden biedt niet alleen de fiets in de verhuur maar ook arrangementen aan. U reist per trein of auto naar Leiden en krijgt van onze medewerkers een instructie zodat u veilig en vertrouwd met de vierwieler op weg kunt gaan. Bij een kopje koffie krijgt u uitleg over de reisroute en de inhoud van het arrangement. Aan de hand van een routebeschrijving op papier en via een tablet volgt u die dag de route.

Onderweg zijn er afspraken gemaakt met bezienswaardigheden zoals musea die u wilt bezoeken. En met restaurants waar u terecht kunt voor de lunch, een drankje en/of een versnapering. Een arrangement begint om 9 uur of later en eindigt om 18 uur of eerder. De arrangementen zijn ook heel geschikt om als cadeau aan een jubilaris aan te bieden.

Formulier vierwieler huren

velden met een * zijn verplicht